Ana Sayfa Blog Instagram Videomu Kimler İzledi?

11.10.2022 tarihinde yayınlandı

Instagram Videomu Kimler İzledi?

İnternet erişiminin herkes için hayati öneme sahip olduğu günümüzde sosyal medya uygulamaları adeta vazgeçilmez bir parça niteliği kazandı. Bu sebeple kullanıcılar Instagram, Twitter ve Tiktok gibi sosyal medya uygulamalarını aktif olarak kullanarak kitlesel iletişimi en iyi şekilde gerçekleştirebiliyor. İnsanlar ilgili platformlarda yeni videolar paylaşıyor, en güzel anlarını kaydedip fotoğraf olarak takipçilerine atabiliyor ve bunların yanı sıra özel mesaj yöntemini kullanarak iletişim kurabiliyor.

2016 yılında sadece fotoğraf paylaşımı mümkün iken günümüzde videolar, kısa filmler ve gifler kolayca Instagram'da paylaşılabiliyor. Bu paylaşımlar diğer kullanıcılar tarafından yorumlanıyor, izleniyor ve beğeniliyor. Hepsinin yanı sıra siz de bir içerik üreticisi olarak etkileşim oluşturan kullanıcıların isimlerini tek tek görebiliyorsunuz.

Bkz: Instagram Silinen Mesajları Görme (%100 Çalışıyor)

Instagram'da Paylaştığım Videoyu Kimler İzledi?

Instagram'da içeriğimizin henüz başında da bahsettiğimiz gibi videolu içerikler paylaşabiliyorsunuz. Eğer hesabınızın gizliliği kapalı değil ise paylaşılan videoları izleyen kişileri görme mümkün diyebiliriz. Peki bunu nasıl yapabilirsiniz?

  1. App Store ya da Google Play Store aracılığıyla "Instagram" uygulamasını telefonunuza indirin.
  2. Instagram'da şahsınıza ait olan profile "Kullanıcı Adı" ve "Şifre" bilgisini kullanarak giriş yapın.
  3. Sağ alt köşede konumlanmış olan "Profil Resmi" simgesine tıklayın.
  4. Kişisel profilinize ulaştıktan sonra videoyu izleyenler kimler diye merak ettiğiniz içeriğe tıklayın.
  5. Video paylaşımının hemen altında "Şu Kadar Kişi İzledi" diye bir ibare yer alacak, buna tıklayın.
  6. Videoların kimler tarafından izlendiği açılan ekranda sizlere listelenecektir.

"Meta" şirketinin "Instagram" uygulamasını satın almasıyla birlikte videoyu izleyenleri görüntüleme özelliği bir miktar kısıtlandı. İçerikleri görüntüleyen kişilerin sadece belirli bir miktarı sizlerle paylaşılıyor.

Instagram Video Görüntüleyenleri Görmenin Alternatif Yolları

Instagram video görüntülenme sayıları günümüzde içerik üreticileri için çok önemli bir hale geldi. Hem içeriklerinizin keşfete düşmesi için izleyen kişilerin sayısının artması gerekiyor hem de paylaştığınız videoların diğer kullanıcıların dikkatini çekmesi için etkileşim alması gerekiyor. Bu noktada sizin de instagram video görüntüleme sayısını yükseltmek için reels izlenme satın al paketleri başta olmak üzere izlenme sayısını arttıracak yöntemlere başvurmanızı öneriyoruz. Bunun akabinde reels videolarını kimin izlediğini görmek için aşağıdaki alternatif yöntemleri deneyebilirsiniz.

  1. Hesabınızı "Herkese Açık" konumdan çıkarın.
  2. İçerikleri sadece organik takipçi kitlesinin görmesini sağlayın.
  3. Videonuzu "Hikaye" kısmında alıntılayarak paylaşın.

Bu alternatifleri değerlendirmeye alarak instagram da paylaştığınız videoları kimlerin izlediğini az çok tahmin etme olasılığı elde edebilirsiniz. Kısacası instagram da paylaştığınız videoların kimler tarafından izlendiğini görmek mümkün diyebiliriz.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

FIRSAT
Instagram 100 Organik Takipçi

Türk Hesaplar

Koşulsuz Telafi

Şifresiz Gönderim

37.49 TL 24.99 TL
FIRSAT
Instagram 100 Türk Beğeni

Gerçek Hesaplar

Türk Kullanıcılar

Hızlı Teslimat

Şifresiz Gönderim

14.99 TL 9.99 TL
Paket Favorilere Eklendi