Ana Sayfa Blog Instagram Beğeni Sayısı Gizli Olan Paylaşımı Beğenenleri Görme Yöntemi

13.12.2022 tarihinde yayınlandı

Instagram Beğeni Sayısı Gizli Olan Paylaşımı Beğenenleri Görme Yöntemi

Instagram, Facebook tarafından satın alındığı günden bu yana özellikle kişisel güvenlik açısından birçok güncellemeyi kullanıcılarına sundu. Bu güncellemeler arasında özellikle beğeni sayıları düşük olan kullanıcılar tarafından en sevilenin beğeni sayılarını gizleme olduğunu dile getirebiliriz. Bu sayede gönderinizi beğenen kişilerin sadece bir kısmını diğer kullanıcıların görmesine izin veriyorsunuz.

Her ne kadar gizliliğe önem veren kullanıcılar için beğeni sayısını gizleme devrim niteliğinde bir yenilik olsa da beğenen kişileri görmek isteyen kullanıcılar için çok büyük bir dert haline geldi. Biz de içeriğimizde doğrudan gizli beğenileri görme işlemini gerçekleştirmek isteyen kullanıcıları hedef alarak beğeni sayısı gizli olan gönderilerin kimler tarafından beğenildiğini görmenin yöntemlerini paylaşıyoruz.

Instagram Gizli Beğenileri Görme Yöntemi

Instagram’da eğer ki beğenileri gizli bir gönderinin beğeni sayısını görmek istiyorsanız uygulayacağınız sadece bir yöntem bulunuyor. Bu yöntem de henüz ilgili platformun beğeni sayısını gizleme özelliğini tam anlamıyla kullanıcılarına sunmamasından kaynaklanıyor. Belirli bir zaman dilimi sonrasında söz konusu yöntem geçerliliğini yitirecek ve yine bu yazı başlığı altından sizlere beğenisi gizli olan gönderiyi beğenenleri görme yöntemlerini güncelleyeceğiz.

İlginizi Çekebilir: Instagram Videomu Kimler İzledi?

Instagram İnternet Sitesini Kullanın

Instagram; mobil uygulama tabanlı bir proje olsa da kullanıcılarına kolaylık sağlamak açısından adeta bir Lite sürüm gibi internet tarayıcısı üzerinden de bazı özelliklere erişme fırsatı tanıyor. Bunu örneklendirmek gerekirse; profilinizde takip ettiğiniz kullanıcıların paylaşımlarına yorum yapabilir, gönderileri beğenebilir ve yorum yapabilirsiniz. Ancak buna rağmen söz konusu sürüm üzerinden hiçbir şekilde resim veya farklı gönderi paylaşımı yapamazsınız.

Bundan dolayı da Instagram’ın bazı özellikleri web tabanından ne yazık ki stabil çalışmıyor. Hâl böyle olunca beğeni sayısını gizleyen kullanıcıların beğeni sayıları da bazen gizlenemiyor. Siz de eğer ki beğeni sayısı gizli gönderiyi beğenenleri görmek istiyorsanız ilgili görseli web sürümden görüntülemelisiniz. Bu şekilde yaptığınız işlemin sonucunda fotoğrafı beğenen kişilerin listesi direkt olarak ekranınızda yer alacak ve onlara ulaşabileceksiniz.

Bu içeriğimizde bahsettiğimiz fotoğrafı beğenen kişileri görme özelliğinin daha öncede söylediğimiz gibi geçerliliği çok kısa sürecektir. Yeni bir güncellemenin ardından direkt olarak yöntem geçerliliğini yitirecek. Biz bu zaman dilimi içerisinde sizlere farklı alternatif yöntemler oluşturarak yine beğeni sayısı gizli olan gönderiyi beğenen kişileri tespit etme fırsatı sunacağız.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

FIRSAT
Instagram 100 Organik Takipçi

Türk Hesaplar

Koşulsuz Telafi

Şifresiz Gönderim

37.49 TL 24.99 TL
FIRSAT
Instagram 100 Türk Beğeni

Gerçek Hesaplar

Türk Kullanıcılar

Hızlı Teslimat

Şifresiz Gönderim

14.99 TL 9.99 TL
Paket Favorilere Eklendi