Ana Sayfa Blog Instagram'da Spam Atma Nasıl Yapılır?

15.11.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram'da Spam Atma Nasıl Yapılır?

Instagram, sosyal medya platformlarının hayatımızın bir parçası olduğu günümüzde birçok kişi tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Platformun bu denli yoğun kullanılması, kullanıcı tiplerinin çeşitliliğini de ortaya çıkarıyor. Birçok kişi kendilerine özel profiller açıyor, açılan profiller sayesinde sevdikleriyle kolayca iletişim kuruyor. Her ne kadar uygulamanın ana fikri "tanıdıklarla iletişim" olsa da söz konusu platformda birçok kötü niyetli kişi ile karşılaşma olasılığımız ortaya çıkmaktadır.

Uygulama içerisindeki birçok kötü niyetli kişi sizin adınızı ve fotoğraflarınızı kullanarak hesaplar açabiliyor, açtıkları hesapları kötü emellerine alet edebiliyorlar. Haliyle bu durum sizi çok olumsuz etkilemektedir. Fake yani sahte profillerle tanıdıklarınıza mesajlar atılabilir, atılan mesajlar doğrultusunda dolandırıcılık gerçekleştirilebilir. Bu gibi durumlara engel olmak amacıyla açılan fake profilleri kapattırmak için spam atma işlemi gerçekleştirilmesi gerekiyor. Tabir olarak instagram da spam atma olarak söylense de aslında bu kelime öbeğinin anlamı kuralları ihlal eden sahte hesapları instagrama şikayet etmektir.

Bir hesaba spam atarak o hesabı kapattırmak ne yazık ki birkaç hesap aracılığıyla spam atmakla mümkün olmuyor. Bu sebeple de hesap kapattırma yani instagram spam atma işlemi için düzgün çalışan spam botu ihtiyacınız ortaya çıkacaktır. Biz de günümüzde birçok kişinin aktif olarak kullandığı güncel çalışan instagram spam botu uygulamasını sizlerle paylaşarak kötü niyetli kişilerden korunmanın yöntemlerini sizlere anlatacağız.

İlginizi Çekebilir: Instagram'da Fake - Feyk Hesap Açma Nasıl Yapılır?

Instagram Spam Nasıl Atılır?

Instagram'da herkes tarafından merak edilen instagram ücretsiz spam botu nasıl çalışır sorusunun yanıtını bu başlık altında sizlerle paylaşacağız. Bu işlem aslında manuel olarak da gerçekleştirilebiliyor ancak spam işleminin birkaç hesapla sonuç vermeyeceği durumlarda kesinlikle ve kesinlikle bedava instagram spam botu kullanılması gerekiyor. İlk olarak sizlere manuel instagram spam atma işleminin nasıl gerçekleştirileceği ile ilgili bilgiler verelim.

Instagram'da spam atma işlemi aslında bir kullanıcıyı instagrama bildirmek yani şikayet etmektir. Bu işlem de aşağıdaki adımlarda olduğu gibidir.

  1. Instagram uygulamasını açın.
  2. Spam atacağınız / şikayet edeceğiniz kişinin profiline girin.
  3. Sağ üst köşede yer alan "Üç Nokta" simgesine dokunun.
  4. Açılan pencereden "Şikayet Et" butonunu seçeneğine tıklayın.
  5. Bu işlemin ardından spam gerçekleşecektir.

Bu işlem adımlarıyla sadece bir hesaptan instagram spam atma uygulanabilir. İlgili işlemi ücretsiz spam botu instagram kullanarak binlerce hesaba yaptırabilirsiniz. Instagram binlerce hesap tarafından şikayet edilen bir kullanıcının hesabını direkt olarak kapatacaktır.

Instagram Spam Botu ile Hesap Kapatma Mümkün Mü?

Instagram kurallarına aykırı olan her türlü durumda instagram spam botu ile hesap kapatmak mümkündür. Her anlamda hayatımızın bir parçası olan uygulamada; uygulama geliştiricileri belirli şikayetlerin yoğun şekilde gündeme gelmesi durumunda spam alan hesabı kapatıyor. Bu sebeple de instagram spam programı kullanarak net sonuçlar alacağınızı söyleyebiliriz. Her ne kadar söz konusu işlem bazı programlarla mümkün olsa da kesinlikle ve kesinlikle spam atma işleminde kullanacağınız programın güvenilirliğinden emin olmanız gerekmektedir.

Instagram Spam Botu Yasal Mı?

Instagram'da birçok kullanıcı instagram spam botu yasal mı sorusunu soruyor. Bu sorunun cevabı aslında birçok kişi tarafından yasal değil şeklinde verilse de şahısların hesaplarını kötü niyetleriniz doğrultusunda değil de instagram kurallarına uygun bir şekilde kapattığınızda tam tersine yasal cevabını alabileceksiniz. Hâl böyle olunca instagram spam botu aracılığıyla sizi rahatsız eden kişilerin hesaplarını kapatmanız durumunda hiçbir hukuka aykırı hükmünüz bulunmayacaktır.

Instagram Spam Botu Mobil Cihazlarda Kullanılır Mı?

Instagram'da spam atma işlemini gerçekleştirmek için kullanacağınız instagram spam botu mobil cihazlarda kolayca kullanılmaktadır. Bu işlem için spam botunu indirerek telefonunuza kurduktan sonra kişinin kullanıcı adını ilgili ekrana yazmak ve ardından spam botunu çalıştır butonuna dokunmak yeterli olacaktır. Kısa süre içerisinde instagram spam botu 2023 olarak adlandırılan bot başlayacak ve hesap ortalama 3-4 gün içerisinde kapatılacaktır.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

FIRSAT
Instagram 100 Organik Takipçi

Türk Hesaplar

Koşulsuz Telafi

Şifresiz Gönderim

37.49 TL 24.99 TL
FIRSAT
Instagram 100 Türk Beğeni

Gerçek Hesaplar

Türk Kullanıcılar

Hızlı Teslimat

Şifresiz Gönderim

14.99 TL 9.99 TL
Paket Favorilere Eklendi