Ana Sayfa Blog Instagram Silinen Mesajları Görme (%100 Çalışıyor)

04.10.2022 tarihinde yayınlandı

Instagram Silinen Mesajları Görme (%100 Çalışıyor)

Instagram, son günlerde aldığı yeni güncellemelerle birlikte sadece fotoğraf paylaşma uygulaması olmaktan çıkıp; insanların birbiriyle iletişim kurmalarını sağlayan bir uygulama haline geldi. Bu sosyal medya aracında kullanıcılar “Direkt Mesaj” adı verilen yöntemi kullanarak takip ettikleri ya da etmedikleri birçok kişi ile sıkı bir iletişim kurabiliyor. Kurulan iletişimle birlikte yapılan görüşmelere ait sohbet geçmişleri “Gelen Kutusu” bölümünde saklı tutuluyor. “Gönderici” ve “Alıcı” görevi gören kişiler söz konusu sohbet geçmişlerine diledikleri zaman ulaşabiliyorlar. Her ne kadar durum böyle olsa da sohbet geçmişlerinin kendiliğinden ya da istenerek silinmesi halinde sohbet geçmişi ulaşılamaz hale geliyor. Tam olarak bu noktada instagram silinen mesajları geri getirme 2022 işlemi kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Biz de içeriğimizde söz konusu durumun nasıl gerçekleştirildiğiyle ilgili detayları sizlere aktarıyoruz.

Instagram Silinen Mesajlar Geri Getirilir Mi?

Kullanıcılar “Direkt Mesaj” kutusunda yer alan önemli görüşmelerden birini silmişse instagramda silinen mesajları geri getirme konusunda farklı uygulamalardan destek almalıdır. Bunun en önemli sebebi “Meta” şirketinin uygulama içerisinde silinen sohbet geçmişlerini geri getirme konusunda destek vermiyor olmasıdır.

Herhangi bir ikinci parti uygulamadan destek almaktan istemiyor ya da güvenemiyorsanız instagramda silinen mesajları geri yükleme noktasında sohbet sürecinizde karşınızda yer alan kullanıcıdan destek alabilirsiniz. Bu kullanıcı eğer sizin gibi bir hata yapmamış ve mesajlar halen daha onda duruyorsa size ekran görüntüsünü alarak sohbet geçmişini iletebilir.

Bkz: Instagram Takip İsteklerini Kapatma

Instagram’da Silinen Mesajları Görme Yöntemleri (Güncel – Çalışıyor)

Bir uygulama içerisinde yer alan sohbet geçmişi, birçok durumda hayat kurtarıcı niteliğe sahip olabiliyor. Hâl böyle olunca da kullanıcılar diğer bir kullanıcı ile iletişim kurduklarında sohbete dair geçmişi asla ve asla silmemeyi tercih ediyor. Siz de bu kişiler arasında yer alıyor ancak bir anlık dalgınlıkla oluşturduğunuz diyaloga dair mesajları sildiyseniz aşağıda belirttiğimiz yöntemleri kullanarak instagram silinen mesajları geri getirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Her ne kadar belirtilen yöntemlerin çözüme ulaştırma olasılığı bulunsa da herhangi bir silinen mesajları geri getirme garantisi bulunmuyor.

  • Instagram platformuna bilgisayar tarayıcısı üzerinden giriş yapın.
  • Kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak profile girişinizi gerçekleştirin.
  • Ekranın sağ üst köşesinde yer alan “Direkt Mesaj” simgesine dokunun.
  • Burada yer alan sohbetler arasında sildiğiniz mesajlar da görünecektir.

Bu durum birçok kişinin kafasında soru işareti yaratsa da uygulama ve tarayıcı önbelleğinin çalışma mantığının birbirinden farklı olduğunu söylemekte fayda var. Senkronizasyon anlık olmadığı için uygulama içerisinden sildiğiniz mesajlar tarayıcıdan hemen silinmeyecektir.

Her adımı uyguladınız ancak başarıya ulaşamadıysanız tek yapmanız gereken “Meta” yetkililerinden form doldurarak sohbet geçmişini talep etmektir. Bu talebinize kısa sürede olumlu ya da olumsuz yanıt gelecek ve sohbet geçmişinize tekrardan ulaşma ihtimaliniz ortaya çıkacaktır.

  • Bilgisayarınızda yer alan tarayıcıyı kullanarak “Instagram” platformuna girin.
  • Kullanıcı adı ve şifre ile profilinize ulaşın.
  • “Hesap Ayarları” sekmesine tıklayın.
  • “Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik” adımlarını takip edin.
  • “Veri İndirme” butonuna basın.
  • Tekrardan giriş yapmanız istenecek ve girişinizi tekrardan gerçekleştirin.
  • Sizden istenen bilgileri doldurun.
  • İşlemler bu kadar, artık size belirttiğiniz mail adresi üzerinden ulaşılmasını bekleyin.

Her kullanıcının başına gelebilecek bir olay olan mesajların silinmesi yukarıda belirttiğimiz yöntemler kullanılarak çözülebiliyor.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

FIRSAT
Instagram 100 Organik Takipçi

Türk Hesaplar

Koşulsuz Telafi

Şifresiz Gönderim

37.49 TL 24.99 TL
FIRSAT
Instagram 100 Türk Beğeni

Gerçek Hesaplar

Türk Kullanıcılar

Hızlı Teslimat

Şifresiz Gönderim

14.99 TL 9.99 TL
Paket Favorilere Eklendi