Ana Sayfa Blog Tiktok Hesabı Nasıl Dondurulur?

05.05.2022 tarihinde yayınlandı

Tiktok Hesabı Nasıl Dondurulur?

Tiktok, sosyal medya kullanımının çok hızlı bir şekilde artış göstermesiyle birlikte hayatımızın adeta odak noktasında yer almaya başladı. Her insanın kendine ait bir sanal dünya yaratma isteği içerisinde olması bu tür platformların ortaya çıkışını hızlandırdı. Bu platform içerisinde müzikli videolar oluşturma, canlı yayınlar açarak açılan yayınlar aracılığıyla para kazanma gibi birçok işlevi rahatlıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. Hem bu sayede evde oturarak ek gelir elde etmiş oluyor hem de kısa süre içerisinde birçok kişi tarafından tanınan bir fenomen oluyorsunuz. Her ne kadar dışarıdan bakıldığında ilgi çekici gibi görünse de söz konusu platformun içerisinde yer alan insan topluluklarından uzaklaşma arzusu da duyabilirsiniz. Bu gibi durumlarda ise tiktok hesap kapatma ya da hesap dondurma gibi işlevleri gerçekleştirmeniz gerekecektir. Biz de içeriğimizde söz konusu taleplerin gerçekleşmesini sağlayacak yöntemleri sizlerle paylaşacağız.

Tiktok Hesap Silme Adımları [Güncel]

Tiktok uygulamasında artık yer almak istemiyor, kişisel olarak oluşturduğunuz hesabın tamamıyla erişime kapanmasını istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Bu adımlar neticesinde artık hesabınızın içerisinde paylaşmış olduğunuz içeriklerden tutun diğer kullanıcılarla kurduğunuz iletişime kadar birçok kayıt ortadan kalkacaktır.

  1. “Tiktok” uygulamasına girerek sağ üst kısımdaki “Profil Resmi” simgesine tıklayın.
  2. Profile eriştiğinizde tekrardan üst kısımda yer alan “Üç Nokta” işaretçisine dokunun.
  3. “Hesabımı Yönet” seçeneğine basın.
  4. Bir sonraki sayfada sizi karşılayan “Hesabımı Sil” butonunu işaretleyerek işlemlere devam edin.

Bu noktada tiktok hesabını silme konusunda gerçekten net bir kararınız olup olmadığını sorgulayın. Bir sonraki aşamalara geçtiğinizde alacağınız aksiyonların hiçbir şekilde geri dönüşü olmayacağı için pişmanlık duygusu ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

  1. Tiktok hesabını silme işlemlerinin bu aşamasında sizden “Hesap Şifresi” talep edecektir.
  2. Hesap şifresinin girişini yapıp tekrardan “Hesabımı Sil” seçeneğine basın.

Bu işlem adımlarının ardından artık adınıza açmış olduğunuz tiktok hesabı erişime kapatılacaktır. Tabii ki bazı kullanıcılar hesabı kapattıktan bir süre sonra pişman olup söz konusu profili tekrardan aktifleştirmek isteyebiliyor. Tam olarak bu noktada da kapatılan tiktok hesabı tekrar açılır mı sorusu akıllara geliyor. Bu konuya da açıklık getirelim.

Bkz: Tiktok Keşfet Saatleri [2022 – Güncel]

Tiktok Hesabı Dondurulduktan Sonra Tekrar Açılır mı?

Tiktok hesabını tamamıyla kapatmak yerine dondurma işlemini gerçekleştirdiğinizde söz konusu hesabın tekrardan aktifleştirilmesi mümkün oluyor. Bunun için ise aşağıdaki adımları uygulamalısınız.

  1. “Tiktok” uygulamasına telefonunuzdan giriş yapın.
  2. Hesaba, giriş aşamasında kullandığınız son şifre ve e-posta bilgisini kullanarak erişin.

Bu işlem adımlarının hemen ardından artık hesabınız tekrardan aktifleşecektir. Tabii ki hesabın aktifleşmesini engelleyen bazı durumlar da bulunmuyor değil. Hesabınızın tekrardan aktifleştirme işlemini gerçekleştirmek için kapattığınız günden açtığınız güne dek 30 günlük bir süre zarfını geçirmemiş olmanız gerekmektedir. Tiktok, kişisel verileri korumak amacıyla hesabının silme talebini gönderen kullanıcıların bilgilerini sadece ve sadece 30 gün boyunca hafızasında tutuyor. Bu süre zarfının ardından hesaba ait birçok bilgiyi silerek erişime kapatıyor. Hal böyle olunca da söz konusu hesabın erişimi tamamıyla kayboluyor.

Tiktok uygulaması içerisinde sahip olduğunuz hesabı endişelerinizden kaynaklı olarak kapatmak istiyorsanız bu konuda biraz daha düşünmenizi öneriyoruz. Uygulamanın yapımcıları son zamanlarda ortaya çıkan veri hırsızlığına büyük ölçüde önlemler alarak söz konusu içerik üreticilerinin bilgilerini en iyi şekilde saklıyor. Bu noktada size düşen en önemli görev yaratmış olduğunuz kişisel hesabın güvenliğini en iyi şekilde sağlamak ve kendinizi koruma altına almaktır. Bunun yanı sıra eğer ki tiktok takipçi sayılarınızı arttırmak istiyor ve satın alım aşamasında şifresiz bir takipçi gönderimi yapan servislerden faydalanmak istiyorsanız doğrudan internet sitemiz üzerinde satışı gerçekleştirilen paketleri deneyebilirsiniz.

 

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

FIRSAT
Instagram 100 Organik Takipçi

Türk Hesaplar

Koşulsuz Telafi

Şifresiz Gönderim

37.49 TL 24.99 TL
FIRSAT
Instagram 100 Türk Beğeni

Gerçek Hesaplar

Türk Kullanıcılar

Hızlı Teslimat

Şifresiz Gönderim

14.99 TL 9.99 TL
Paket Favorilere Eklendi