Ana Sayfa Blog Instagram Kendi Kendine Beğeni Yapıyor [Kesin Çözüm]

31.10.2022 tarihinde yayınlandı

Instagram Kendi Kendine Beğeni Yapıyor [Kesin Çözüm]

Instagram’ı normal durumlarda kullanırken bilinçli bir sosyal medya kullanıcısı olmak çok önemlidir. Her türlü soruna karşı korunaklı olmalı, kişisel bilgilerinizin ve fotoğraflarınızın herkes tarafından ulaşılabilir olmasını önlemelisiniz. Bu hususa uygun davranırken yapacağınız ilk şey hesabınızın şifresini sizin dışınızda kimsenin bilmemesini sağlamaktır. Birçok sosyal medya kullanıcısı ilk kural olan şifre güvenliğini ne yazık ki daha fazla takipçi ve beğeni vaat eden ücretsiz takipçi uygulamaları ile şifrelerini paylaşarak ihlal ediyor. Bunun sonucunda ise mesajların, fotoğrafların ve buna benzer birçok özelin ifşa olması sorunuyla karşılaşıyor. Hepsini bir kenara koyduğumuzda şifrelerin bu tür bedava takipçi uygulamaları ile paylaşılması hesabın kendi kendine takip etmesi ve kendi kendine fotoğraf beğenmesi gibi sorunlara davetiye çıkarıyor. Biz de içeriğimizde sosyal medya kullanıcılarının yarısından fazlasının karşılaştığı hesabın kendiliğinden beğeni yapıyor olması ve takip etmesi sorununun çözümünü detaylandırıyoruz.

Bkz: Instagram Takip İsteklerini Kapatma

Instagram Kendi Kendine Takip Ediyor, Ne Yapmalıyım?

Instagram'da hesabınız sizin bilginiz dışında farklı kişilerin fotoğraflarını beğeniyorsa bu durumda ortaya tek sebep çıkıyor. Bu da hesaba ait şifrenin farklı kişiler tarafından biliniyor olması diyebiliriz. Tabii ki bu noktada "ben hesabımın şifresini hiç kimse ile paylaşmadım" diyebilirsiniz. Hesabınızın şifresini birine söylememiş olsanız dahi App Store ve Google Play Store içerisindeki beğeni takip arttırma uygulamalarından birini kullanmış olabilirsiniz. Bu durumda da hesabınızın şifresi farklı kişilerin eline geçmiş olacaktır. Söz konusu hususta uygulayacağınız iki adım bulunuyor.

  1. Aşağıda belirtilen adımları uygulayın.
  2. Hesap şifresini değiştirin.

İlk seçenekte bahsettiğimiz adımlar;

  • Instagram'a mobil uygulama aracılığıyla değil de bilgisayar tarayıcısı aracılığıyla giriş yapın.
  • Bunun için instagram.com adresini kullanabilirsiniz.
  • Hesabınıza giriş yaptıktan sonra ekranın sağ üst köşesindeki "Kullanıcı" simgesine tıklayın.
  • Profilinize ulaşın ve "Profili Düzenle" butonuna basın.
  • "İzin Verilmiş Uygulamalar" kategorisine girin.
  • Burada telefonunuza daha öncesinde indirdiğiniz bir uygulamanın ismini görürseniz o uygulamaya ait izni kaldırın.

Hesap güvenliği adına yapacağınız ilk işlemler bunlardır. Bir sonraki aşama ise hesabınızda şuanda aktif olarak kullandığınız şifreyi yenisiyle güncellemek olacaktır.

Instagram Kendi Kendine Fotoğraf Beğeniyor, Ne Yapmalıyım?

Instagram hesabı ile ilgili karşılaşılan bir diğer sorun ise tanımadıklarınızın bilginiz dışında takip etmeye devam edilmesi ve hesabın o kişilere ait gönderilerin kendi kendine beğenmesidir. Instagram hesabınızın kendi kendine beğenmesinin çözümü de bir önceki başlıkta belirttiğimiz adımlardaki gibidir.

Sosyal medya kullanıcılarına bir öneri vermek gerekirse; kullanıcı adı ve şifreyi hiçbir şekilde kimseyle paylaşmamaları ve gizli bilgilerin kötü niyetli kişilerin eline geçmesini engellemeleridir. Bu hususa uyum sağladığınızda beğendiğim gönderiler dışında farklı gönderilerin beğenilmesi, takip ettikleriniz dışında otomatik takip gibi durumlarla karşılaşmak mümkün olmayacaktır.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

FIRSAT
Instagram 100 Organik Takipçi

Türk Hesaplar

Koşulsuz Telafi

Şifresiz Gönderim

37.49 TL 24.99 TL
FIRSAT
Instagram 100 Türk Beğeni

Gerçek Hesaplar

Türk Kullanıcılar

Hızlı Teslimat

Şifresiz Gönderim

14.99 TL 9.99 TL
Paket Favorilere Eklendi